Cara Jahit Pinggang Getah dan Vakrum


ME budak baru belajar. 
Jadi kalau customer nakkan kain guna getah+kain keras@vakrum@balkrum,
ME belasah ikut contoh baju yang dorang kasi je.
Suruh pepandai sendiri memang amek masa la nak menc0ngak.

ME fikir tak boleh jadi camtu.
Jenuh..
Maka, ME merajinkan diri search cara yang sebetulnya untuk jahit getah campur tu.
Hasilnya, ME menjumpai 3 blog yang menerangkan pasal ni.
Lengkap dan mudah difahami.
Korang pun boleh rujuk sama.

Ni dia link dorang:~

1 comments:

  1. Thanks for sharing.. Ingin belajar menjahit dirumah dengan pola baju yang sudah jadi? Anda bisa mendownload contoh polanya di Fitinline..

    ReplyDelete

Komen je.. tak payah malu.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...